Specialist in schilderwerken

  • Particulieren

  • Zakelijk

  • Vereniging van Eigenaren

Binnen- & buitenschilderwerk Hoofddorp

Schilderwerk draagt bij aan de waarde van uw woningbedrijfspand of appartementencomplex en zorgt ervoor dat uw houtwerk onderhouden blijft. U creëert een frisse en mooie uitstraling van uw pand. Laat u goed adviseren door onze gekwalificeerde schilders. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte op laten maken? Neem dan contact op met ons. Wij rekenen geen voorrijkosten en werken door heel Nederland.

Specialist in binnenschilderwerk woningen

U wilt toch ook dat uw huis er netjes en verzorgd uitziet? Niet alleen voor uw bezoek, maar ook voor uzelf. Alle elementen in uw huis zoals houtwerk, muren, kozijnen, trappen, vloeren en plafonds moeten worden onderhouden. Tevens geeft goed schilderwerk bescherming tegen slijtage, vocht en het zorgt ervoor dat uw huis zijn waarde behoudt.

Voordat we aan de slag gaan zorgen wij ervoor dat wij goed zijn voorbereid, zodat er nauwkeurig en efficiënt gewerkt kan worden. Door goed overleg tussen beide partijen bent u zeker van het juiste eindresultaat. 

De duurzaamheid van buiten schilderwerk

Het onderhouden van schilderwerk is zeer belangrijk om de duurzaamheid van uw pand te behouden om bijvoorbeeld houtrot te voorkomen. Het is raadzaam uw huis eens in de vijf jaar professioneel bij te laten werken of in sommige gevallen zelfs geheel opnieuw te laten schilderen. Vakkundig en kwalitatief schilderwerk is wat u van ons kunt verwachten. Wij zijn AF-erkend, wat betekent dat wij gekwalificeerde onderhoudsspecialisten zijn.

Goed schilderwerk zorgt voor een mooi en fris uiterlijk en geeft toegevoegde waarde aan uw pand.

Gratis deskundig kleuradvies

Het maken van keuzes in verfkleuren is niet voor iedereen gemakkelijk. Wij helpen u met deze keuzes door te luisteren naar uw wensen en te kijken naar de functies van de betreffende ruimtes. Een keuken vraagt een ander kleurenpalet dan bijvoorbeeld een slaapkamer, huiskamer of werkruimte.

Schildersbedrijf Hoogkamer voor zakelijk Nederland

Laat uw werkruimte inspireren

Als u bezoek krijgt in uw bedrijfspand wilt u natuurlijk dat alles er goed uitziet. Niet alleen voor uw bezoekers, maar ook voor uw werknemers om een prettige werkplek te creëren. Het is daarom fijn als alles er netjes en verzorgd uitziet. Alle elementen van uw bedrijfspand zoals houtwerk, muren, kozijnen, trappen, vloeren en plafonds moeten worden onderhouden. Tevens geeft goed schilderwerk bescherming tegen slijtage, vocht en zorgt het ervoor dat uw bedrijfspand zijn waarde behoudt.

Ook is het belangrijk dat de werkomgeving van uw werknemers rustig en inspirerend is. Dit is niet alleen te realiseren met het interieur, maar ook met schilderwerk. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Door goed overleg tussen beide partijen bent u zeker van het juiste eindresultaat. 

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje

Potentiële klanten, huidige klanten en voorbijgangers zien uw bedrijfspand. U wilt natuurlijk dat uw pand er altijd goed en netjes uitziet, uw pand is nu eenmaal uw visitekaartje. Om de duurzaamheid van uw pand te behouden is het belangrijk uw schilderwerk te onderhouden. Laat uw pand dan ook eens in de vijf jaar professioneel schilderen. 

Vakkundig en kwalitatief schilderwerk is wat u van ons kunt verwachten. Wij zijn AF-erkend, wat betekent dat wij gekwalificeerde onderhoudsspecialisten zijn. Goed schilderwerk zorgt voor een mooi en fris uiterlijk en geeft toegevoegde waarde aan uw pand.

Vereniging van Eigenaren

Verenigingen van Eigenaren kiezen steeds vaker bewust voor Schildersbedrijf Hoogkamer vanwege de korte communicatielijnen en onze inzet.

Voor VvE's vormt schilderwerk een heel groot onderdeel van het onderhoudswerk. Dit vergt dan ook een planmatige aanpak. Van ons ontvangt u, met een gratis advies van de verfleverancier, een onderhoudsplan. Hierin staat vermeld wanneer een onderhoudsbeurt dient te worden uitgevoerd en de wijze waarop. Dit onderhoudsplan draagt bij aan kostenbeheersing.

Voor een VvE is het van belang dat de bestuurders exact weten hoeveel er gereserveerd moet worden voor het schilderwerk. Zo weten de bewoners dan ook in welk jaar er een schilder op de stoep staat.

Schildersbedrijf Hoogkamer is aangesloten bij het FOSAG en heeft het AF-Erkend keurmerk. Stichting AF-erkend heeft een speciaal loket voor VvE's voor vragen over onderhoud en eventuele klachten.